La Fundació Jardí Botànic de Sóller- Museu Balear de Ciències Naturals ja prepara els tallers didàctics per a que els més menuts de la família es converteixin en naturalistes durant les vacances de Pasqua.

Aquests tallers, adreçats a nins i nines de 4 a 12 anys, tindran com a principal objectiu EXPLORAR, OBSERVAR I INVESTIGAR LA NATURA QUE ENS ENVOLTA! A partir de les col·leccions del Jardí i del Museu ens divertirem fent investigacions, jocs, manualitats, i molt més, a la vegada que també despertam la curiositat envers la ciència i la natura. A més del tallers didàctics, oferirem escoleta matinera de 8 a 9h, servei de migdia de 13 a 14h i donarem la possibilitat de menjar a les nostres instal·lacions organitzant un pícnic amb el dinar que els infants duran de casa, de les 14 a 15h. El preu és de 15€ per dia i 52€ per a tota la setmana. Per a les persones sòcies del JBS i MBCN i per als germans s’aplica un 10% de descompte. El preu per cada un dels serveis extra és de 1’5€/persona.

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia!

Període d’inscripció:

Sòcies JBS i MBCN: Del 4 al 7 de març

Públic en general: A partir del 8 de març

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

MBCN 971634064 / museubcn@gmail.com

JBS 971634014 / educacio@s2disseny.com

ATENCIÓ! Els tallers es duran a terme sempre i quan el nivell de protecció vigent a l’illa de Mallorca i la situació sanitària ens ho permetin.

inscriure