Entrada bàsica Adults

800

Residents a Balears

600

Grups més de 12 persones

600per persona

Menors de 6 anys i socis/es

Gratuït

El Guardapits del Botànic

Activitat pensada per a famílies que realitzin una visita al Jardí amb infants de 5 a 10 anys. Es tracta d’un guardapits d’explorador que s’oferirà als participants, amb les butxaques plenes de material necessari per a la recerca de camp i alguns jocs didàctics. El Guardapits del Botànic serà un material de préstec durant la visita, que s’haurà de retornar un cop hagi finalitzat aquesta. Preu: 3€.

La fada de les orquídies

Sabies que entre les plantes del Jardí hi habita una fada? La fada del Botànic viu al vell til·ler i la seva passió, són les orquídies. Va néixer d’una llavor d’orquídia vinguda des de Irlanda, per això se’n fa càrrec de que a les nostres no els hi falti res. Només així naixeran noves fades! És un ésser molt curiós que de ben segur que et seguirà al llarg del teu passeig per Jardí! Estigues ben atent/a per si s’apareix durant la teva visita i si ho fa… envia’ns un dibuixeducacio@jardibotanicdesoller.org

Visites guiades

5000per grup
  • La visita guiada dura entre 1 i 2 hores.
  • El grup que contracti un guia podrà visitar els hivernacles, les zones de producció, el banc de llavors i l’herbari, si així ho sol·licita.
  • És imprescindible fer la sol·licitud amb antelació, ja sigui via e-mail o per telèfon.
  • Es pot acordar amb el guia un recorregut de temàtica definida.
  • No s’admeten més de 30 persones per grup/monitor.