La Fundació Jardí Botànic de Sóller- Museu Balear de Ciències Naturals ja prepara els tallers de didàctics per a que els més menuts gaudeixin de la ciència i la natura durant les vacances escolars d’estiu. 

Aquests tallers, adreçats a nins i nines de 4 a 12 anys, tindran com a principal objectiu EXPLORAR, OBSERVAR I INVESTIGAR LA NATURA QUE ENS ENVOLTA! A partir de les col·leccions del Jardí i del Museu ens divertirem fent investigacions, jocs, manualitats, i molt més, a la vegada que també despertam la curiositat envers la ciència i la natura. A més del tallers didàctics, oferirem escoleta matinera de 8 a 9h, servei de migdia de 13 a 14h i servei de menjador de les 14 a 15h.

 

El preu per setmana és 70€. Per a les persones sòcies del JBS i MBCN i per als germans s’aplica un descompte. El preu per cada un dels serveis de matinera i migdia és de 1’5€/persona, el preu pel servei de menjador encarà està per confirmar. 

 

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia!

Període d’inscripció:

Sòcies JBS i MBCN: Del 13 al 16 de maig

Públic en general: A partir del 17 de maig

 

El formulari d’inscripció s’obrirà el divendres dia 13 a les 8h, moment a partir del qual podreu presentar la vostra sol·licitud. 

 

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

971634064 / educacio@fundaciojbsmbcn.org

inscriure